Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Te rugam sa introduci numele de utilizator sau adresa de email. Iti vom trimite un link care te va ajuta sa-ti resetezi parola.
Anuleaza
FSOnline – Filme Seriale Online Subtitrate Gratis si fara reclame

127 Hours

127 Hours    

R 94 min AventurăBiograficDramă

7.6
IMDB: 7.6/10 310,152 voturi

, , ,

Nominated for 6 Oscars. Another 23 wins & 141 nominations.

USA, UK, France

Comunitatea considera ca acest film este OK

Report error


Imi place (0)
Tu ce alegi?

Nu-mi place (0)

127 DE ORE este povestea adevărată a remarcabilei aventuri a alpinistului Aron Ralston (James Franco) pentru a se salva după ce un bolovan a căzut și i-a zdrobit brațul și îl blochează într-o fantă izolată dintr-un canion din Utah. Pe întreaga durată a călătoriei sale, Ralston își amintește prieteni, iubite (Clémence Poésy), familie și pe cele două excursioniste (Amber Tamblyn și Kate Mara) pe care le-a cunoscut înainte de accident.

Pe durata următoarelor 5 zile, Ralston se luptă cu natura și cu proprii demoni pentru a descoperi în cele din urmă că are curajul și ceea ce este necesar pentru a se scoate indiferent de metodă, să coboare peretele de 20 de metri și să meargă pe jos peste 13 kilometri înainte de a fi salvat în cele din urmă. Povestit cu o structură narativă dinamică, 127 DE ORE este o poveste viscerală și palpitantă care va duce publicul într-o nouă călătorie și va dovedi ce putem face când facem alegeri în viață.

Fox Searchlight Pictures și Pathé prezintă, în asociere cu Everest Entertainment, o producție Cloud Eight / Decibel Films / Darlow Smithson. 127 DE ORE este regizat de către Danny Boyle după un scenariu de Danny Boyle & Simon Beaufoy (SLUMDOG MILLIONAIRE) bazat pe cartea Between a Rock și a Hard Place (Între ciocan și nicovală) de Aron Ralston. Filmul este produs de Christian Colson, Danny Boyle și John Smithson și producătorii executivi sunt Bernard Bellew, John J. Kelly, François Ivernel, Cameron McCracken, Lisa Maria Falcone și Tessa Ross.

Distribuția, în frunte cu James Franco, îi include pe următorii: Amber Tamblyn, Kate Mara, Clémence Poésy, Kate Burton și Lizzy Caplan. Folosind tehnici inventive din punct de vedere vizual pentru a recrea întreaga gamă de experiențe a personajului principal, producția a folosind doi directori de imagine principali, Anthony Dod Mantle, B.S.C., D.F.F. (SLUMDOG MILLIONAIRE) și Enrique Chediak (28 DAYS LATER), designer de producție și de costume Suttirat Larlarb (SLUMDOG MILLIONAIRE), monteurul Jon Harris (KICK-ASS) cu muzică de A.R. Rahman (SLUMDOG MILLIONAIRE). 

127 Hours
127 Hours
127 Hours
127 Hours
127 Hours
127 Hours
127 Hours
127 Hours
127 Hours
No links available
No downloads available

Un comentariu

× Doar utilizatorii inregistrati (gratuit!) pot lasa comentarii.
  • Salut, guest
  • Trebuie sa fi o persoana puternica sa iti dai seama ca singura posibilitate sa scapi cu viata este sa iti tai propria mana. Am mai vazut filme asemanatoare, dar acesta pur si simplu te face sa simti ca traiesti intreaga experienta a personajului principal. Plus ca este inspirat dintr-o intamplare adevarata.

Filme Asemanatoare

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!