Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Te rugam sa introduci numele de utilizator sau adresa de email. Iti vom trimite un link care te va ajuta sa-ti resetezi parola.
Anuleaza
FSOnline – Filme Seriale Online Subtitrate Gratis si fara reclame

A Walk to Remember

A Walk to Remember    

PG-13 101 min DramăRomantic

7.4
IMDB: 7.4/10 180,903 voturi

, , ,

4 wins & 2 nominations.

USA

Comunitatea considera ca acest film este OK

Report error


Imi place (0)
Tu ce alegi?

Nu-mi place (0)

Un băiat rebel se îndrăgostește de cea mai ingenuă creatură a liceului iar dragostea lor îi va transfigura pe amândoi.

Landon Carter și prietenii săi sunt cei mai cool puști dintr-un liceu din Beaufort. Poartă hainele adecvate, conduc mașinile potrivite și intră în bucluc atât cât să-și asigure o reputație de rebeli. Jamie Sullivan e opusul lor – nimic nu pare cool la ea. E fiica predicatorului și poartă haine care-i ascund formele și același pulover în fiecare zi. Îndură zeflemeaua lui Landon și a prietenilor săi cu un zâmbet, întotdeauna văzând numai lucrurile bune din oameni. Atunci când o farsă a lui Landon și a găștii sale se termină cât se poate de prost, directorul îl condamnă pe băiat să aibă grijă în weekend-uri de un elev necăjit și să lucreze la piesa școlii, activități în care e și Jamie implicată. E timpul să mai întâlnești și altfel de oameni spune directorul. Și puține persoane sunt mai diferite de cinicul și necredinciosul Brandon decât Jamie. Fata cântă în corul bisericii, poartă întotdeauna o Biblie la ea iar ambiția ei este să asiste la un miracol. Cei doi petrec din ce în ce mai mult timp împreună, Landon devine intrigat de candoarea fetei care vede frumosul în toate și are o încredere nelimitată în oameni și în lume. Curând, băiatul descoperă că s-a îndrăgostit de fermecătoarea marginalizată pe care el și prietenii săi obișnuiau s-o ostracizeze zilnic. Atunci când circumstanțe potrivinice le amenință dragostea, Landon rămâne de partea ei și încearcă s-o ajute să-și îndeplinească visele.
Se spune că cheia spre succes este sinceritatea și că o dată ce reușești să te prefaci că ești sincer, ai dat lovitura.

Într-o industrie în care actorii își contrafac emoțiile pentru a părea autentici, e mare lucru ca un lucru atât de simplu și pur ca sinceritatea reușește să supraviețuiască, mai ales într-o producție hollywoodiană. A Walk to Remember, un film bazat pe romanul lui Nicholas Sparks, reușește să fie admirabil în locurile în care o teen dramă ar fi fost contrafăcută. Povestea ne este binecunoscută. Un băiat rău (Shane West) se îndrăgostește de o școlăriță bună (starul pop Mandy Moore). Plotul putea urma unul sau două căi. Fie dragostea îl va izbăvi pe el (a la “On the Waterfront”) sau o va trivializa pe ea (a la “Grease”). Jamie e, însă, atât de ingenuă că nu ne-o putem imagina purtând vinyl negru.

Distribuția e completată de nume mari precum Peter Coyote (tatăl lui Jamie) și Darryl Hannah (mama lui Landon).

Moore, o vedetă pop a cărei experiență actoricească anterioară a fost un rolisor în The Princess Diaries, își asumă o partitură dificilă cu primul ei rol principal. Să interpretezi un personaj atât de inocent fără să-l faci insuportabil, se poate dovedi un coșmar și pentru un actor mai experimentat, cu atât mai mult pentru o debutantă. Jamie e o iconoclastă tăcută care nu vrea să atragă atenția asupra sa. Conceptul personajului e revoluționar: o fată într-un film cu adolescenți atât de sigură pe identitatea ei încât nu are nevoie de o schimbare de look senzațională ca să-i arate băiatului ce grozavă poate fi. Același lucru e valabil pentru Moore, vedeta: e o ușurare să vedem că nu fiecare potențial idol al adolescenților simte nevoia să ajungă faimoasă fâțâindu-se în bikini și arătându-și pelvisul la cameră. Finalul aduce o întoarcere de situație care, în alte condiții ar fi putut părea fals, dacă scenariul lui Karen Janszens nu s-ar fi dovedit până în acel moment dulce și onest. Fidel sursei literare fără a fi forțat, melancolic fără a fi deprimant, A Walk to Remember izbutește să te cucerească prin sinceritate. Într-o eră în care filmele cu adolescenți au devenit un gen distinct, A Walk to Remember face o diferență. Filmul descrie expresiv acea experiență culturală singulară care e liceul, în special segregarea studenților în grupuri sociale rigid definite. În liceu ești fie in fie out. Producătorul Di Novi spune că romanul lui Nicholas Sparks e popular nu numai printre teenageri dar și printre copiii mai tineri sau printre adulți pentru că îți amintește de lucrurile cu adevărat importante în viață: dragostea necondiționată, speranță și încrederea.

A Walk to Remember
A Walk to Remember
A Walk to Remember
A Walk to Remember
A Walk to Remember
A Walk to Remember
A Walk to Remember
A Walk to Remember
A Walk to Remember
A Walk to Remember
No links available
No downloads available

Un comentariu

× Doar utilizatorii inregistrati (gratuit!) pot lasa comentarii.
  • Salut, guest

Filme Asemanatoare

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!