Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Te rugam sa introduci numele de utilizator sau adresa de email. Iti vom trimite un link care te va ajuta sa-ti resetezi parola.
Anuleaza
FSOnline – Filme Seriale Online Subtitrate Gratis si fara reclame

An Interview with God

An Interview with God    

15 97 min DramăMister

5.5
IMDB: 5.5/10 471 voturi

, , ,

N/A

USA

Comunitatea considera ca acest film este OK

Report error


Imi place (0)
Tu ce alegi?

Nu-mi place (0)

O dramă stabilită în New York City, An Interview with God (2018) urmărește povestea lui Paul Asher, un jurnalist promițător, care își găsește viața și credința din ce în ce mai contestate, atunci când acordă interviul vieții sale unui bărbat care pretinde că este Dumnezeu. Războiul din Afganistan i-a asigurat jurnalistului Paul Asher una dintre cele mai bune povești ale carierei sale. Dar acest efort se termină cu costuri mult mai mari decât și-ar fi putut imagina vreodată. Când se întoarce acasă, Paul se luptă să facă față urmărilor experiențelor sale: o căsnicie nereușită și credința lui muribundă. Neștiind ce să facă, Paul se scufundă adânc în experiența vieții sale, un interviu cu un om misterios care pretinde a fi Dumnezeu. În timp ce se luptă cu ceea ce știe și cu ceea ce este nesigur, Paul se găsește la răscrucea la care toți am ajuns în viețile noastre: Cine spunem că este Dumnezeu?

An Interview with God
An Interview with God
An Interview with God
An Interview with God
No links available
No downloads available

2 comentarii

× Doar utilizatorii inregistrati (gratuit!) pot lasa comentarii.
  • Salut, guest
  • Un film care merită văzut chiar dacă crezi sau nu în Dumnezeu; pe ici pe colo poate deveni enervant. Mesajul care începe de la 1:23:34 este general valabil, mai presus de religie, e omenia. Schimbarea e la noi. Putem să ne plângem că sistemul educațional e rău, dar avem timp să ne educăm singuri. Concluzia e că avem resursele necesare pentru a produce o schimbare.

Filme Asemanatoare

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!