Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Te rugam sa introduci numele de utilizator sau adresa de email. Iti vom trimite un link care te va ajuta sa-ti resetezi parola.
Anuleaza
FSOnline – Filme Seriale Online Subtitrate Gratis si fara reclame

Ghid – Intrebari frecvente

May 23, 2019

Acesta este ghidul complet al site-ului realizat dintr-o serie de întrebări şi răspunsuri care vă vor ajuta să navigaţi site-ul mult mai uşor.

 

Î : Am nevoie de cont pentru a viziona filmele/serialele favorite?
R : Nu, conţinutul este disponibil tuturor vizitatorilor.

Î : Nu-mi doresc să creez un cont pe acest site, cum pot ţine evidenţa serialelor văzute sau a filmelor?
R : Dacă nu doriţi un cont pe acest site, recomandarea noastră ar fi să folosiţi aplicaţii mobile ca „Watchlist– Track Movies” pentru filme sau „Tv Show Favs” pentru seriale, disponibile doar pe android iar pentru IOS „Watchlist – Movie To-Do List” pentru filme sau „TV Time (TVShow Time)” pentru seriale. În caz că folosiţi sistemul de operare Windows 10 pe mobile, recomandăm „PushTv” pentru seriale sau „Movie Watchlist” pentru filme. În cazul în care nu aveţi un device mobile sau nu doriţi să vă instalaţi aplicaţii de genul acela, vă recomandăm site-ul trakt.tv unde vă puteţi ţine evidenţa atât a serialelor cât şi a filmelor văzute.

Î : Cum intrăm în contul creat?
R : Pentru a intra în contul creat apăsam pe „Intră în cont”, ne introducem numele de utilizator şi parola, bifam sau nu „Rămâi conectat” şi apăsam pe „Autentificare”. Bifând opţiunea „Rămâi conectat”, o să rămâne conectat mai multă vreme pe site, în caz contrar sesiunea expira în 24-48 de ore.

Î : Am uitat parola?
R : În cazul în care am uitat parola, apăsam din nou pe „Intră în cont” şi pe tabul „Recuperare parola”. Mai departe este scris deja la punctul 3 (a se citi de la „Verificăm căsuţa de e-mail…”).

Î : Cum adaug/scot un serial în lista de favorite/un film în lista de favorite şi cum marchez un episod că văzut/nevăzut?
R : Pentru a adăuga un serial în lista de favorite, apăsam pe butonul în formă de inimă şi dacă dorim să-l scoatem din lista de favorite procedăm la fel dar de data acesta butonul arată diferit.

Î : Care este viteza minimă de conexiune la internet pentru o vizionare decentă?
R : Viteza minimă de conexiune este de 50/mbps.Pentru a vă testa conexiunea intraţi pe site-ul SpeedTest.net. Dacă aveţi o conexiune mai bună de atât şi redarea video-ului nu este decentă, problema poate să fie între providerul dumnevoastră de internet şi sursa de vizionare, în acest caz alegeţi o altă sursă de vizionare.Ca exemplu, dacă avem probleme cu Openload, alegem RapidVideo sau Netu. Fiecare sursă de vizionare are la rândul lor servere care sunt cu banda limitată şi o dată atinsă bandă pe acel server, încărcarea o să fie dificilă.

Î : Încerc să vizionez un episod dar nu porneşte deloc sau nu are butonul de play , ce este de făcut?
R : Sunt câteva motive pentru care se întâmplă lucru acesta :
1. Fişierul a fost şters şi în locul butonului de play, apare un mesaj ca: „Object not found” ; „We’re Sorry!
We can’t find the file you are looking for…” iar în cazul serverului Netu chiar dacă apare butonul de play, video-ul nu o să pornească niciodată.
2. Unul din aceste surse de vizionare are probleme majore şi nu încarcă player-ul deloc.În acest caz noi anunţăm când se întâmplă lucru acesta şi vă rugăm să încercaţi mai târziu, refresh-uri repetate la pagina nu este o soluţie.
3. Dacă fişierul nu este şters şi ştiţi sigur că serverul este funcţional fiindcă aţi testat de pe un alt browser sau alt device, problema poate să fie că folosiţi un browser neactualizat sau un device învechit sau extensii care blochează cu totul player-ul respectiv.

Î : De ce subtitrarea nu se afişează chiar dacă scrie că are?
R : Subtitrarea nu se afişează fie că folosiţi extensii de tip adblock iar în acest caz trebuie să le dezactivaţi sau a fost ştearsă de pe serverele acelor surse de vizionare iar în acest caz puteţi să lăsaţi un comentariu şi noi o să rezolvăm.

Î : Ce înseamnă un serial cu statusul „În derulare” „Anulat” sau „Încheiat” şi unde îl găsim?
R : Nu credem că are rost să explicăm ce înseamnă fiecare ca se înţelege de la sine.Statusul serialului îl găsim în două locuri: –la rezultatele căutării sau când intrăm în serial în partea stângă sus pe banner.

Î : De ce se anulează un serial?
R : Un serial se anulează din două motive: Primul motiv şi cel mai popular este rating-ul scăzut de la episod la episod sau de la sezon la sezon.Rating-ul îl stabileşte televiziunea care a difuzat acel serial, dacă telespectatorii nu urmăresc serialul, nici televiziunea nu o să-l mai difuzeze.Evident că au există cazuri în care un serial anulat de televiziunea FOX spre exemplu a fost salvat de o altă televiziune sau bineînţeles prin petiţii.
Un al doilea motiv ar fi costurile mari de producţie.

Ți-a plăcut? Spune-ne părerea ta!

× Doar utilizatorii inregistrati (gratuit!) pot lasa comentarii.
  • Salut, guest
    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!