Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Te rugam sa introduci numele de utilizator sau adresa de email. Iti vom trimite un link care te va ajuta sa-ti resetezi parola.
Anuleaza
FSOnline – Filme Seriale Online Subtitrate Gratis si fara reclame

Vesti bune! Am adaugat reclame.

June 14, 2018

popup ads

Buna ziua!

Tinand cont de faptul ca site-ul a ajuns in top 400 site-uri din Romania, am decis sa mai scurtam din cheltuielile acestuia si sa implementam un sistem de reclame pentru a putea plati facturile si, de ce nu, a ne rasplati timpul petrecut pentru administrarea acestuia. Da, stim! Reclamele sunt foarte enervante si le uram cu totii, insa exista si o veste buna. Reclamele sunt vizibile doar persoanelor care nu au cont (gratuit) pe site. Exact! Iti ia 10 secunde, maxim, sa-ti creezi un cont (daca nu ai deja) pentru a scapa de reclame. Dupa cum am mai mentionat in diferite postari, FSOnline isi respecta utilizatorii, spre deosebire de celelalte site-uri, tocmai de aceea va oferim posibilitatea sa eliminati reclamele in mod gratuit utilizand 10 secunde din viata dvs. pentru a scapa de ele prin inregistrarea unui cont gratuit pe site-ul nostru.

PS. Banii obtinuti din reclame, or sa fie utilizati exclusiv pentru buna functionare a site-ului. (hosting, domenii, concursuri, administrare)

Va multumim si va dorim vizionare placuta in continuare,
Echipa FSOnline.ro

16 comentarii

× Doar utilizatorii inregistrati (gratuit!) pot lasa comentarii.
  • Salut, guest
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!