Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Te rugam sa introduci numele de utilizator sau adresa de email. Iti vom trimite un link care te va ajuta sa-ti resetezi parola.
Anuleaza
FSOnline – Filme Seriale Online Subtitrate Gratis si fara reclame

Basic

Basic    

R 98 min AcţiuneCrimăDramă

6.5
IMDB: 6.5/10 53,754 voturi

, , ,

3 nominations.

Germany, USA

Comunitatea considera ca acest film este OK

Report error


Imi place (0)
Tu ce alegi?

Nu-mi place (0)

„Adevãratul rãzboi este deceptie…”
Sun Tzu

Este întotdeauna posibil sã existe douã adevãruri. Adevãrul pe care îl vedem. Si ce este dincolo de el.

Unul pare a fi realitatea. Celãlalt este realitatea.

John McTiernan, apreciatul regizor de filme de actiune (Die Hard, The Hunt for Red October, Predator) si scenaristul James Vanderbilt prezintã Basic-Instructia, un film politist de suspans, captivant, multilateral. Alãturi de John Travolta, Connie Nielsen si Samuel L. Jackson, distributia numãrã unii dintre cei mai fascinanti actori tineri dintre care fac parte Giovanni Ribisi, Brian Van Holt, Taye Diggs, Cristian De La Fuente, Dash Mihok si Roselyn Sanchez.

Travolta interpreteazã rolul lui Tom Hardy, un fost politist care a devenit agent al Departamentului Narcotice si care este atras într-un mister ce se adânceste constant, legat de disparitia temutului si adesea dispretuitului sergent Nathan West (Jackson), ca si a mai multor soldati de elitã ai Fortelor Speciale în ceea ce pare a fi, la prima vedere un exercitiu militar de rutinã din timpul unui uragan din junglele din Panama.

Sunt gãsiti doar doi supravietuitori, Dunbar (Brian Van Holt) si Kendall (Giovanni Ribisi), grav rãnit, fiul unui membru oficial de vazã al Consiliului de Directori. Nici unul nu este de acord sã coopereze cu seful politiei militare de la Fort Clayton, Cpt. Julia Osbourne (Connie Nielsen). De aceea, comandantul bazei, Col. Bill Styles (Tim Daly) îl recheamã pe fostul politist Hardy, un vechi prieten si un interogator convingãtor.

Osbourne nu îl acceptã pe Hardy, care a plecat din cadrul Departamentului Narcotice dupã ce a fost acuzat cã acceptã mitã de la traficantii locali de droguri. De asemenea, este nesigurã când aflã cã Hardy a fost antrenat odatã de West si cã îl urãste aproape la fel de mult ca si recrutii sãi actuali.

Pentru cã timpul se scurge repede, Hardy si Osbourne încheie temporar, desi cu îndoialã, un armistitiu. Hardy îl ademeneste pe Dunbar sã îi facã o confesiune, si acesta sustine cã sergentul West si recrutii dispãruti au fost ucisi, iar trupurile lor au fost distruse de uragan.
Când îl intervieveazã pe Kendall mai târziu, acesta confirmã cã politistii si West au murit. Dar, aproape din toate punctele de vedere, povestea lui este în contradictoriu cu cea a lui Dunbar.

Ce s-a întâmplat cu West si cu trupa de comandã? Si ce fãceau de fapt acolo în junglã?
Pe mãsurã ce povestea continuã, fiecare dimensiune scoate la ivealã mai multe minciuni si deceptii si mai mari, pânã când Hardy si Osbourne se apropie usor de oribilul adevãr despre soarta soldatilor dispãruti.

Basic
Basic
Basic
Basic
Basic
Basic
Basic
No links available
No downloads available

Ți-a plăcut? Spune-ne părerea ta!

× Doar utilizatorii inregistrati (gratuit!) pot lasa comentarii.
  • Salut, guest

    Filme Asemanatoare

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!