Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Te rugam sa introduci numele de utilizator sau adresa de email. Iti vom trimite un link care te va ajuta sa-ti resetezi parola.
Anuleaza
FSOnline – Filme Seriale Online Subtitrate Gratis si fara reclame

Bokeh

Bokeh    

TV-MA 92 min DramăSF

4.9
IMDB: 4.9/10 4,331 voturi

,

, , ,

1 nomination.

Iceland, USA

Comunitatea considera ca acest film este OK

Report error


Imi place (0)
Tu ce alegi?

Nu-mi place (0)

Un cuplu de tineri americani, Jenai si Riley, pleacă în ceea ce ei cred că va fi o călătorie romantică în Islanda. După ce vizitează câteva din frumusețile acestei insule, se trezesc într-o dimineață, pentru a descoperi că fiecare persoană de pe pământ a dispărut peste noapte. Singuri în toată Islanda, își pot alege orice casă doresc, orice masină, să ia tot ce poftesc din magazine, fără a avea grija zilei de mâine. Lupta lor pentru a supraviețui și pentru a se împăca cu evenimentul misterios, dar si încercarea de a-l intelege, îi conduce la reconsiderarea a tot ceea ce știu despre ei înșiși și despre lumea în care traiesc, sau cel puțin, în care au trăit, dar oare ce va urma?

Bokeh
Bokeh
Bokeh
Bokeh
Bokeh
Bokeh
Bokeh
Bokeh
Bokeh
Bokeh
Bokeh
Bokeh
Bokeh
Bokeh
No links available
No downloads available

Un comentariu

× Doar utilizatorii inregistrati (gratuit!) pot lasa comentarii.
  • Salut, guest
  • Un film care ar merge mai bine ca reclama turistica pentru Islanda, peisaje minunat de frumoase.Un film cu doi-trei actori, actiune zero si un final ca un nonsens, probabil regizorul a vrut sa arate ca oamenii clacheaza repede la stres, avand neaparata nevoie de comunicare, de socializare, de schimbare, de speranta in viitor.

Filme Asemanatoare

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!