Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Te rugam sa introduci numele de utilizator sau adresa de email. Iti vom trimite un link care te va ajuta sa-ti resetezi parola.
Anuleaza
FSOnline – Filme Seriale Online Subtitrate Gratis si fara reclame

Coraline

Coraline    

PG 100 min AnimaţieFamilieFantastic

7.7
IMDB: 7.7/10 166,055 voturi

, , ,

Nominated for 1 Oscar. Another 7 wins & 43 nominations.

USA

Comunitatea considera ca acest film este OK

Report error


Imi place (0)
Tu ce alegi?

Nu-mi place (0)

Coraline Jones se mută cu părinţii ei din Pontiac, Michigan în noua casă din Ashland, Oregon. Noii ei vecini excentrici îi includ pe Mr. Bobinsky, Miss Spink, Miss Forcible si Wyborne Lovat, nepotul proprietarei clădirii de apartamente a cărei soră geamănă a dispărut în urmă cu mai mulţi ani în circumstanţe misterioase. Wybie îi dăruieşte lui Coraline o păpuşă care se aseamănă un pic cu ea. Această păpuşă, totuşi, o ademeneşte pe Coraline spre o uşă mică din sufragerie unde există o uşă blocată ce poate fi deschisă doar printr-o cheie specială.

În acea noapte, un şoarece o ghidează prin uşa respectivă unde cărămizile care o blocau au fost înlocuite cu un coridor spre Lumea Cealaltă, locuită de nişte sosii păpuşi ale oamenilor din lumea ei. Coraline se întâlneşte cu Mama ei de Dincolo şi cu Tatăl ei de Dincolo, care sunt mult mai buni cu ea decât cei reali, aceştia din urmă fiind mult mai preocupaţi cu serviciul.

După cină, ea se duce să doarmă în Celălalt Dormitor, dar se trezeşte în dormitorul ei real. În ciuda avertismentelor criptice primite de la vecini, Coraline vizitează Lumea Cealaltă de trei ori, iar acolo se întâlneşte cu Ceilalţi Vecini, numai pisica este aceeaşi ca şi în lumea reală. Diferenţa este că în Lumea Cealaltă pisica poate să vorbească. Cealaltă Mamă o invită pe Coraline să rămână cu ei pentru totdeauna, dar pentru asta va trebui să-i fie cusute nişte butoane pe ochi. Terifiată, Coraline încearcă să fugă, dar descoperă că Cealaltă Mamă a blocat toate ieşirile spre lumea reală.

Coraline
Coraline
Coraline
Coraline
Coraline
Coraline
Coraline
Coraline
Coraline
Coraline
Coraline
Coraline
No links available
No downloads available

Ți-a plăcut? Spune-ne părerea ta!

× Doar utilizatorii inregistrati (gratuit!) pot lasa comentarii.
  • Salut, guest

    Filme Asemanatoare

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!