Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Te rugam sa introduci numele de utilizator sau adresa de email. Iti vom trimite un link care te va ajuta sa-ti resetezi parola.
Anuleaza
FSOnline – Filme Seriale Online Subtitrate Gratis si fara reclame

Good Kids

Good Kids    

R 86 min Comedie

6.1
IMDB: 6.1/10 6,849 voturi

, , ,

2 wins & 1 nomination.

USA

Comunitatea considera ca acest film este OK

Report error


Imi place (0)
Tu ce alegi?

Nu-mi place (0)

Nora (Zoey Deutch), Andy (Nicholas Braun), Lion (Mateo Arias) și Spice (Israel Broussard) sunt cei mai buni prieteni încă din copilărie. Aceștia sunt niște copii neabătut de buni în partea săracă a stațiunii și se îndreptau spre colegii bune. Au refuzat să facă petreceri sau să facă ceva rău. Lion predă arte marțiale copiilor mici. Unul dintre elevii săi îl invită la petrecerea de aniversare pe partea bogată a orașului unde nu au mai fost niciodată. Grupul de prietenii orașului decide să plece la petrecere și să facă toate lucrurile rele pe care le-au pierdut.

Aceasta este o premisă promițătoare, dar noul venit, Chris McCoy, nu reușește să facă distracția. Premisa este construită pentru a fi un film nebun-noapte. În schimb, totul este întins și se învârte în jur. Există câteva idei rom-com, dar ele sunt împăcate împreună întâmplător. Deși, aceasta duce la o conversație surpriză de mare prietenie. Personajele și actorii sunt perfect plăcute. Braun are o mare ciudățenie. Zoey Deutch ar putea face mai multă stricăciune pentru a-și ajuta personajul. Ceilalți doi au mai puțin de făcut. Sunt toți drăguți, dar nu este nimic deosebit sau nimic atât de amuzant.

Good Kids
Good Kids
Good Kids
No links available
No downloads available

Filme Asemanatoare