Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Te rugam sa introduci numele de utilizator sau adresa de email. Iti vom trimite un link care te va ajuta sa-ti resetezi parola.
Anuleaza
FSOnline – Filme Seriale Online Subtitrate Gratis si fara reclame

Ocean’s Eleven

Ocean's Eleven    

PG-13 116 min AcţiuneCrimăThriller

7.8
IMDB: 7.8/10 445,160 voturi

, , ,

4 wins & 20 nominations.

USA

Comunitatea considera ca acest film este OK

Report error


Imi place (0)
Tu ce alegi?

Nu-mi place (0)

În Ocean’s Eleven – Faceți jocurile!, condamnatul carismatic și prefăcut Danny Ocean (GEORGE CLOONEY) este eliberat condiționat din închisoare și imediat începe să orchestreze cel mai nou plan al său: să realizeze cel mai îndrăzneț jaf din istoria orașului Las Vegas.

Ținta? Trei dintre cele mai renumite cazinouri din Vegas Strip: Bellagio, Mirage și MGM Grand. Adăpostit la o adâncime de 61 de metri sub bulevardul central Strip se află un seif care păzește fiecare cent provenit din aceste cazinouri, patronate de Terry Benedict (ANDY GARCIA), un întreprinzător elegant și nemilos. Pe cât de nemilos pe atât de inteligent, Benedict nu ezită să facă orice crede el necesar pentru a obține ceea ce vrea – fie el hotel sau fată. În acest caz, este vorba de hotelul lui Reuben Tishkoff (ELLIOTT GOULD) și de Tess (JULIA ROBERTS), fosta soție a lui Danny Ocean, care s-a mutat în Las Vegas pentru a începe o nouă viață în calitate de custode la Galeria de Arta Bellagio.

Un om cu care nu este bine să glumești, Benedict este convins că datorită sistemului său de securitate high-tech, seiful principal situat sub Bellagio este impenetrabil. La fel ca și relația sa cu Tess.

Danny Ocean este de altă părere. Pentru a-și realiza planul său laborios, el adună o echipă de hoți talentați, crema cremei lumii interlope, care îi cuprinde pe:
Rusty Ryan (BRAD PITT), complicele cel mai de încredere al lui Ocean, desemnat să se ocupe de rezolvarea tuturor detaliilor din cadrul echipei;
Linus Caldwell (MATT DAMON), ale cărui degete iuți pot fura orice buzunar;
Basher Tarr (DON CHEADLE), englezul expert în muniții;
Reuben Tishkoff (ELLIOTT GOULD), care a fost dat afară cu forța din hotelul său de noul rege al Las Vegas-ului și acum a găsit ocazia de a se răzbuna;
fratii Malloy, Virgil (CASSEY AFFLECK) și Turk (SCOTT CAAN), experți în mecanică auto și șoferi;
Frank Catton (BERNIE MAC), dealer de cărți profesionist și observator;
Saul Bloom (CARL REINER), care este de părere că s-a retras din asemenea aventuri;
Livingston Dell (EDDIE JEMISON), ochii și urechile echipei, a cărui muncă de ambele părti ale legii l-a transformat într-un expert în sistemele de supraveghere capabil de a pătrunde în cele mai sofisticate sisteme de securitate;
Yen (SHAOBO QIN), un acrobat chinez ale cărui talente unice l-au făcut persoana perfectă pentru a se strecura chiar și prin gaura cheii.

Când? Noaptea în care are loc meciul de box pentru titlul de campion la categoria grea dintre Lennox Lewis și Wladimir Klitschko.

Prada? Deoarece comisia Nevada Gaming stipulează că un cazinou este obligat să aiba în seif o rezervă suficientă de bani lichizi pentru a acoperi fiecare fisă de joc din cazinou, într-o noapte cu un meci de box, seiful conține cu certitudine cel puțin 150 de milioane de dolari.

150 de milioane de dolari. Împărțite la 11. Faceți dumneavoastră calculul.

11 oameni, trei cazinouri, toate o dată, într-o singură spargere îndrazneață. În oricare alt oraș, ei ar fi băieții răi.

Ocean’s Eleven
Ocean’s Eleven
Ocean’s Eleven
Ocean’s Eleven
Ocean’s Eleven
Ocean’s Eleven
Ocean’s Eleven
Ocean’s Eleven
Ocean’s Eleven
Ocean’s Eleven
Ocean’s Eleven
Ocean’s Eleven
Ocean’s Eleven
Ocean’s Eleven
Ocean’s Eleven
No links available
No downloads available

Ți-a plăcut? Spune-ne părerea ta!

× Doar utilizatorii inregistrati (gratuit!) pot lasa comentarii.
  • Salut, guest

    Filme Asemanatoare

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!