Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Te rugam sa introduci numele de utilizator sau adresa de email. Iti vom trimite un link care te va ajuta sa-ti resetezi parola.
Anuleaza
FSOnline – Filme Seriale Online Subtitrate Gratis si fara reclame
Atlantis
2 Sezoane 25 Episoade
Incheiat

Atlantis

6.7
TMDb: 6.7/10 9,583 voturi
Original nameAtlantis

Backdrops

Atlantis
Atlantis
Atlantis
Atlantis
Atlantis
Atlantis
Atlantis
Atlantis
Atlantis
Atlantis

Descriere

În timp ce-l căuta pe tatăl său în adâncul oceanului, Jason este tras spre un alt tărâm unde va descoperi lumea pierdută a Atlantisului. Aici va deveni bun prieten cu Pitagora și Hercule – un Hercule prezentat sub o formă umoristică. Pe lângă peripețiile de zi cu zi, cei trei vor trece și prin situații periculoase cum ar fi lupta cu Minotaurul, vrăjitoare malefice dar mai ales regina care ar face orice pentru putere. Între timp Hercule caută s-o cucerească pe Medusa, Pitagora este fascinat de lumea științei iar Jason se îndrăgostește de Ariadne, fiica regelui, cu care nu poate fi împreună pentru ca nu este de sânge nobil. Însa pe parcursul serialului va afla că el este mai mult decât crede.

Televiziune,
Anul
Firt air date
Last air date2015-05-16
Durata45 min
1 Sezonul 1
2 Sezonul 2

Comments

3 comentarii

× Doar utilizatorii inregistrati (gratuit!) pot lasa comentarii.
  • Salut, guest
    • Salut! Iti multumim pentru mesaj. Tinem sa-ti aducem la cunostinta ca toate episoadele acestui serial functioneaza perfect. Problema vine din partea ta. Nu te panica insa, rezolvarea este simpla. Pentru vizionarea acestui serial, iti sugeram sa dai refresh paginii folosind tastele CTRL + Shift + F5 sau sa folosesti un alt browser web, decat cel pe care-l folosesti in momentul de fata. Vizionare placuta!
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!