Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Te rugam sa introduci numele de utilizator sau adresa de email. Iti vom trimite un link care te va ajuta sa-ti resetezi parola.
Anuleaza
FSOnline – Filme Seriale Online Subtitrate Gratis si fara reclame
Banshee
4 Sezoane 38 Episoade
Incheiat

Banshee

8.4
TMDb: 8.4/10 69,762 voturi
Original nameBanshee

Backdrops

Banshee
Banshee
Banshee

Descriere

Lucas Hood este un fost pușcăriaș care preluase identitatea șerifului din orașul Banshee, Pennsylvania. Ceea ce complică foarte mult lucrurile este faptul că locul e plin de corupție, iar Kai Proctor, și-a ridicat un adevărat imperiu care are la bază brutalitatea, traficul de droguri și jocurile de noroc. Cu ajutorul lui Sugar Bates, un boxer transformat în barman, Lucas reușește să rămână pe poziții, în ciuda faptului că este vânat de gangsterii pe care îi trădase cu cinsprezece ani în urmă. Cu toate acestea, apetitul pretinsului șerif pentru jafuri îi va aduce numai necazuri.

Televiziune
Anul
Firt air date
Last air date2016-05-20
Durata50 min
1 Sezonul 1
2 Sezonul 2
3 Sezonul 3
4 Sezonul 4

Comments

Un comentariu

× Doar utilizatorii inregistrati (gratuit!) pot lasa comentarii.
  • Salut, guest
  • Un serial relativ bun.Nota este cu mult prea mare,undeva pe la 6,5 max.Exagerari f multe mai ales la scenele de bataie.Acolo e deja SF serialul.Pacat,pt ca putea fi mai realist.Actori buni isi joaca rolurile bine,mai putin nepoata Rebecca.Este doar foarte frumoasa motiv pt care banui ca  a si primit rolul.Cu actoria nu le prea are ori cel putin rolul asta de fata rea nu i se potriveste.De rocomandat nu pot s-o fac.Eventual doar daca pana in 15 ani
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!