Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Te rugam sa introduci numele de utilizator sau adresa de email. Iti vom trimite un link care te va ajuta sa-ti resetezi parola.
Anuleaza
FSOnline – Filme Seriale Online Subtitrate Gratis si fara reclame
Divorce
2 Sezoane 18 Episoade
In derulare

Divorce

6.8
TMDb: 6.8/10 4,884 voturi
Original nameDivorce

Backdrops

Divorce
Divorce
Divorce
Divorce
Divorce
Divorce

Descriere

Divorce reprezinta revenirea indragitei Sarah Jessica Parker la HBO cu un nou serial incitant. Creat de Sharon Horgan, “Divort” ne-o prezinta pe Frances (Sarah Jessica Parker), dupa zece ani de casatorie. Mama a doi copii, Frances incepe sa-si reevalueze viata si relatia tensionata cu Robert (Thomas Haden Church).

Frances și Robert sunt căsătoriți de 10 ani, însă relația lor devine, ca multe altele, o obișnuință care nu mai provoacă niciun fel de încântare, mai ales lui Frances. Ea e cea care inițiază ideea divorțului și, după ce Robert află că soția lui a avut o aventură cu un profesor, e de acord să ducă despărțirea la capăt. Împreună au doi copii adolescenți care par că nu dau doi bani pe problemele de viață ale părinților și care iau fiecare decizie a acestora cu aparentă degajare.

Însă, pe măsură ce timpul trece, Frances și Robert își dau seama că divorțul nu e ușor, că să te separi de un om cu care ai trăit mult timp e un proces mai degrabă interior decât exterior. Complicațiile nu sunt doar administrative (deși cei doi vor să treacă prin asta amiabil), ci și de ordin mental și sufletesc (azi sunt împăcați cu decizia, mâine sunt furioși unul pe celălalt și se șicanează).

Televiziune
Anul
Firt air date
Last air date2018-03-04
Durata30 min
1 Sezonul 1
2 Sezonul 2

Comments

Ți-a plăcut? Spune-ne părerea ta!

× Doar utilizatorii inregistrati (gratuit!) pot lasa comentarii.
  • Salut, guest
    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!