Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Te rugam sa introduci numele de utilizator sau adresa de email. Iti vom trimite un link care te va ajuta sa-ti resetezi parola.
Anuleaza
FSOnline – Filme Seriale Online Subtitrate Gratis si fara reclame
Knightfall
2 Sezoane 18 Episoade
In derulare

Knightfall

6.7
TMDb: 6.7/10 11,501 voturi
Original nameKnightfall

Backdrops

Knightfall
Knightfall
Knightfall
Knightfall

Descriere

Knightfall (Templierii) prezintă politica medievală și schemele de război ale cavalerilor templieri, cel mai puternic, bogat și misterios ordin militar al Evului Mediu, care a primit sarcina de a proteja cele mai prețioase relicve ale Creștinătății.

Acțiunea serialului începe după căderea orașului Acra, ultima fortăreață a templierilor de pe Tărâmul Sfânt, unde este pierdut Sfântul Graal. Peste ani, apare un indiciu care îi trimite pe templieri, conduși de cavalerul Landry (Tom Cullen -Downton Abbey, Gunpowder), într-o misiune pe viață și pe moarte. De la bătăliile din Țara Sfântă la confruntările cu regele Franței și cele mai întunecate evenimente care au dus la dispariția Ordinului Templierilor într-o zi de vineri 13, 1307, serialul analizează în profunzime lumea clandestină a acestei frății legendare, pentru a afla cine erau cavalerii, cum trăiau și pentru ce erau dispuși să moară.

Televiziune
Anul
Firt air date
Last air date2019-05-13
Durata45 min
1 Sezonul 1
2 Sezonul 2

Comments

2 comentarii

× Doar utilizatorii inregistrati (gratuit!) pot lasa comentarii.
  • Salut, guest
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!