Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Te rugam sa introduci numele de utilizator sau adresa de email. Iti vom trimite un link care te va ajuta sa-ti resetezi parola.
Anuleaza
FSOnline – Filme Seriale Online Subtitrate Gratis si fara reclame
Mistral’s Daughter
1 Sezoane 3 Episoade
Incheiat

Mistral’s Daughter

6.8
TMDb: 6.8/10 553 voturi
Original nameMistral's Daughter

Backdrops

Mistral’s Daughter
Mistral’s Daughter
Mistral’s Daughter
Mistral’s Daughter
Mistral’s Daughter
Mistral’s Daughter
Mistral’s Daughter
Mistral’s Daughter
Mistral’s Daughter
Mistral’s Daughter
Mistral’s Daughter
Mistral’s Daughter
Mistral’s Daughter
Mistral’s Daughter

Descriere

Mistral’s Daughter (Fiica lui Mistral) este o miniserie tv americană din 1984 în regia lui Douglas Hickox. E o ecranizare a romanului omonim al scriitoarei Judith Krantz care a văzut lumina tiparului în 1982, avându-i ca protagonişti pe Stefanie Pawers, Lee Remick, Stacy Keach şi Timothy Dalton.
Paris, 1925. Julien Mistral, artist boem într-un Paris care concede puţin magicienilor picturii, întâlneşte o tânără americancă bogată, Kate Browning, care, după ce îl ajută să vândă unele tablouri reuşeşte să-l conducă la altar. Modelul preferat al lui Mistral, tânăra Maggy, dezamăgită după vânzarea unui portret pe care artistul i-l promisese, cu toată dragostea pe care o simte pentru el, ajutată de prietena sa, Paula Deslandes, fuge în Statele Unite, unde îl cunoaşte pe bancherul Perry Kikullen. Puţin timp după naşterea fiicei sale, Teddy, Perry, care nu a reuşit să obţină divorţul de soţia sa, moare într-un tragic accident rutier, lăsând-o pe Maggy singură şi fără un ban. În tentativa disperată de a supravieţui, femeia decide să-şi vândă bijuteriile, fiind astfel remarcată de stilistul Alberto Bianchi, care o angajeauză în atelierul său, ceea ce o va face bogată şi vestită la New York.
În 1929, când are loc căderea bursei, Kate îşi pierde averea: disperată, hotărăşte să se ducă la New York pentru a lansa operele soţului ei, Mistral, şi în Statele Unite. Ajunsă la New York, organizează o expoziţie care va avea un mare succes. Toată înalta societate o recunoaşte pe Maggy în portretele realizate de Mistral cu ani în urmă, pe vremea când era încă modelul său. Profitând de scandal, Kate, încă geloasă de relaţia avută în trecut de soţul ei cu fata, îl convinge pe Bianchi să o concedieze pe Maggy pentru a evita o ulterioară proastă publicitate a firmei sale. Dar Maggy nu dezarmează, şi cu banii economisiţi deschide propria sa casă de modă.
Teddy, între timp, a crescut rebelă. După ce a fost dată afară din colegiu decide să se ducă în Franţa unde-l va întâlni tocmai pe Mistral, devenind modelul şi amanta lui în ultii ani ai vieţii sale. Din relaţia lor clandestină se va naşte o fiică, Fauve, care la moartea mamei sale într-un accident nautic va fi trimisă în Statele Unite de către Mistral pentru a trăi alături de Maggy.

Televiziune
Anul
Firt air date
Last air date1984-09-30
Durata360 min
1 Sezonul 1

Comments

Ți-a plăcut? Spune-ne părerea ta!

× Doar utilizatorii inregistrati (gratuit!) pot lasa comentarii.
  • Salut, guest
    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!