Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Te rugam sa introduci numele de utilizator sau adresa de email. Iti vom trimite un link care te va ajuta sa-ti resetezi parola.
Anuleaza
FSOnline – Filme Seriale Online Subtitrate Gratis si fara reclame
Saints & Strangers
1 Sezoane 2 Episoade
Incheiat

Saints & Strangers

7.2
TMDb: 7.2/10 683 voturi
Original nameSaints & Strangers

Backdrops

Saints & Strangers
Saints & Strangers
Saints & Strangers

Descriere

Saints & Strangers este o poveste care depășește relatarea istorică familiară de Ziua Recunoștinței și fondarea Plymouth Plantation, dezvăluind încercările și necazurile coloniștilor de la Plymouth: 102 bărbați, femei și copii care au navigat pe o navă închiriată pentru un loc pe care îl aveau nemaivăzut.

Din acest grup, jumătate sunt cei pe care îi considerăm pelerini sau sfinți, separatiști religioși care și-au abandonat viața anterioară pentru o singură cauză: libertatea religioasă. Cealaltă jumătate, aventurierii negustori – denumiți străini – aveau obiective mai puțin spirituale și mai materiale, din lumea reală. Această ciocnire de valori a creat lupte interioare complexe pentru grup, în timp ce au căutat să înființeze o nouă colonie, înrăutățită de o relație complicată cu triburile locale autohtone americane. Alegerile conflictuale dintre aceste grupuri au culminat cu încercări de asimilare, credință și compromis care continuă să definească națiunea noastră până în zilele noastre.

Anul
Firt air date
Last air date2015-11-23
TypeMiniseries
Durata120 min
Popularity2.638
1 Sezonul 1

Comments

Ți-a plăcut? Spune-ne părerea ta!

× Doar utilizatorii inregistrati (gratuit!) pot lasa comentarii.
  • Salut, guest
    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!