Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Te rugam sa introduci numele de utilizator sau adresa de email. Iti vom trimite un link care te va ajuta sa-ti resetezi parola.
Anuleaza
FSOnline – Filme Seriale Online Subtitrate Gratis si fara reclame
The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst
1 Sezoane 6 Episoade
Incheiat

The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst

8.8
TMDb: 8.8/10 20,205 voturi
Original nameThe Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst

Backdrops

The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst
The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst
The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst
The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst

Descriere

Acest documentar cutremurător în șase părți, regizat și produs de Andrew Jarecki, alături de Marc Smerling, prezintă o serie de informații ascunse despre mai multe crime nerezolvate descoperite pe parcursul a șapte ani de investigații și despre omul despre care se crede că a stat în spatele lor – Robert Durst, un urmaș al familiei Durst, celebra familie de milionari din New York – producția fiind realizată cu susținerea sa necondiționată.
Strălucit, retras și expus în permanență în fața presei, Durst n-a vorbit niciodată despre acest subiect în public – până acum. În timpul interviurilor exclusive cu Jarecki, el vorbește despre secretele din spatele acestor cazuri, care au uimit autoritățile timp de 30 de ani, cu o sinceritatea uimitoare. Chiar dacă a fost suspectat că ar fi avut legătură cu dispariția frumoasei sale soții la New York, în 1982, apoi cu moartea martorului cheie într-o crimă din Beverly Hills din 2000 și cu omorul următor, când corpul dezmembrat al unui vecin apare în Galveston, Texas, el și-a susținut în permanență nevinovăția, iar azi este un om liber.
Acest documentar fără precedent surprinde evoluția relației dintre Jarecki și Durst și ne prezintă mii de pagini din documente ascunse, dosare de la poliție, interviuri cu martori cheie, imagini exclusive și înregistrări personale de la închisoare.

Televiziune
Anul
Firt air date
Last air date2015-03-15
TypeMiniseries
Durata43 min
Popularity6.946
1 Sezonul 1

Comments

Ți-a plăcut? Spune-ne părerea ta!

× Doar utilizatorii inregistrati (gratuit!) pot lasa comentarii.
  • Salut, guest
    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!