Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Te rugam sa introduci numele de utilizator sau adresa de email. Iti vom trimite un link care te va ajuta sa-ti resetezi parola.
Anuleaza
FSOnline – Filme Seriale Online Subtitrate Gratis si fara reclame

Spawn

Spawn    

R 96 min AcţiuneFantasticHorror

5.2
IMDB: 5.2/10 57,185 voturi

, , ,

1 win & 5 nominations.

USA

Comunitatea considera ca acest film este OK

Report error


Imi place (0)
Tu ce alegi?

Nu-mi place (0)

Inspirat dintr-una dintre cele mai populare cărţi de benzi desenate ale începutului anilor ’90, acest film halucinant îmbină fantezia şi suspansul cu genul horror pentru a da o nouă dimensiune luptei eterne dintre Bine şi Rău.
Un asasin pe nume Al Simmons este tras pe sfoară şi apoi lichidat de imoralul său şef, Jason Wynn (Martin Sheen). Ajuns în Iad, Al face un pact cu Diavolul care îl ajută să revină pe Pământ metamorfozat într-un strigoi oribil, supranumit Spawn. Acesta va avea misiunea să-i ademenească pe muritori pe drumul pierzaniei. Decăzut într-o creatură dezgustătoare, fostul asasin este dispus la orice pentru a-şi vedea nevasta, care se măritase între timp cu prietenul lui cel mai bun.
Maleficul Clown (John Leguizamo), trimis de Satana pe Pământ, îi ordonă lui Spawn să-l ucidă pe Wynn. Acesta din urmă însă a făcut şi el un pact cu infamul Clown de pe urma căruia poate infesta tot Pământul cu un virus mortal. Astfel, Armageddon-ul poate începe, iar Iadul va ataca Raiul. În perspectiva acestui scenariu apocaliptic, Spawn trebuie să aleagă de partea cui continuă, de cea a Binelui sau de cea a Răului.

Spawn
Spawn
Spawn
Spawn
Spawn
Spawn
Spawn
No links available
No downloads available

Ți-a plăcut? Spune-ne părerea ta!

× Doar utilizatorii inregistrati (gratuit!) pot lasa comentarii.
  • Salut, guest

    Filme Asemanatoare

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!