Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Te rugam sa introduci numele de utilizator sau adresa de email. Iti vom trimite un link care te va ajuta sa-ti resetezi parola.
Anuleaza
FSOnline – Filme Seriale Online Subtitrate Gratis si fara reclame

The Show

The Show    

R 104 min Dramă

5.6
IMDB: 5.6/10 2,854 voturi

, , ,

4 nominations.

USA

Comunitatea considera ca acest film este OK

Report error


Imi place (0)
Tu ce alegi?

Nu-mi place (0)

Filmul este o satiră care aduce în vizor dezbinarea umanității într-un moment în care oamenii, desi sunt în căutarea unei legaturi mai puternice, par a fi mai conectați la telefoanele, calculatoarele și televizoarele lor, vizionând realitatea existenței lor printr-o percepție scriptată.

This Is Your Death spune povestea reality show-ului primit cu mare entuziasm de catre public și în care moartea reprezintă sursa principala de divertisment. Toti concurentii care participă la acest eveniment își vor lua viața în zadar, moartea lor fiind doar în scopul divertismentului.

Ryan găzduiește un spectacol în care oamenii se sinucid pentru banii pe care îi lasă apoi celor dragi lor. Acest spectacol devine din ce în ce mai straniu în momentul în care gazdei show-ului, i se ordonă să facă orice pentru a crește ratingul acestui eveniment. Într-o lume în care compasiunea și empatia sunt artificializate de către tehnologia în care oamenii își pierd umanitatea, este oare posibil să mai trăim cu adevărat?

The Show
The Show
No links available
No downloads available

Ți-a plăcut? Spune-ne părerea ta!

× Doar utilizatorii inregistrati (gratuit!) pot lasa comentarii.
  • Salut, guest

    Filme Asemanatoare

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!