Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Te rugam sa introduci numele de utilizator sau adresa de email. Iti vom trimite un link care te va ajuta sa-ti resetezi parola.
Anuleaza
FSOnline – Filme Seriale Online Subtitrate Gratis si fara reclame

Tomb Raider

Tomb Raider    

PG-13 118 min AcţiuneAventură

7.5
IMDB: 7.5/10 2,897 voturi

, , ,

N/A

UK, USA

Comunitatea considera ca acest film este OK

Report error


Imi place ()
Tu ce alegi?

Nu-mi place ()

Lara Croft a avut o relaţie specială cu tatăl ei pe care l-a divinizat, astfel că în momentul în care acesta a dispărut fără urmă, pe când ea era doar o copilă, Lara a fost devastată şi, neştiind exact ce s-a întâmplat cu el, ea a fost măcinată de sentimentul de abandon sau de pierdere a celei mai dragi persoane din viaţa ei. Ajunsă la maturitate, Lara încă îşi caută rostul în viaţă şi, într-o bună zi, ea ajunge să găsească o cheie misterioasă ascunsă într-un obiect pastrat bine. Cheia respectivă îi deschide o cameră plină cu secrete şi cercetări ale tatălui ei, printre care există şi o filmare prin intermediul căreia tatăl ei îi lasă un mesaj special.

Tatăl ei îi spune faptul că a descoperit ceva de-o importanţă colosală, însă el nu a reuşit să-şi ducă la bun sfârşit cercetările. Lara încearcă să completeze toate piesele de puzzle lăsate în urmă de tatăl ei şi descoperă secrete antice care, dacă nu sunt oprite de la înfăptuire, au capacitatea de-a distruge lumea întreagă. Însă pentru a înţelege pe deplin gravitatea şi a opri răul antic din a pune stăpânire pe planetă, ea trebuie să plece în aventura vieţii sale, iar moartea o va pândi la fiecare pas.

Tomb Raider
Tomb Raider
Tomb Raider
Tomb Raider
Tomb Raider
Tomb Raider
Tomb Raider
Tomb Raider
Tomb Raider
Tomb Raider
Tomb Raider
Tomb Raider
Tomb Raider
No links available
No downloads available

Un comentariu

× Doar utilizatorii inregistrati (gratuit!) pot lasa comentarii.
  • Salut, guest

Filme Asemanatoare

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!