Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Te rugam sa introduci numele de utilizator sau adresa de email. Iti vom trimite un link care te va ajuta sa-ti resetezi parola.
Anuleaza
FSOnline – Filme Seriale Online Subtitrate Gratis si fara reclame

Valentine’s Day

Valentine's Day    

PG-13 125 min ComedieRomantic

5.7
IMDB: 5.7/10 103,361 voturi

, , ,

7 wins & 12 nominations.

USA

Comunitatea considera ca acest film este OK

Report error


Imi place (0)
Tu ce alegi?

Nu-mi place (0)

În preajma Zilei Îndrăgostiților, mai multe cupluri din Los Angeles vorbesc limba complexă a dragostei, intersectându-se sau despărțindu-se. Dacă ai alături o persoană iubită, atunci Valentine’s Day înseamnă flori, romantism și sentimente. Dacă te numeri printre cele cu puțin noroc în dragoste, atunci este doar o zi obișnuită.

Reed Bennet (Ashton Kutcher) este proprietarul unei florării și un romantic incurabil. Morley (Jessica Alba) este iubita lui. Reed o cere în căsătorie pe Morley în dimineața Zilei Îndrăgostiților, dar, când încearcă să-i pună inelul de logodnă pe deget, observă că tânăra e mult mai interesată de mesajele primite pe Blackberry. Morley acceptă cererea în căsătorie, dar prietenii lui Reed nu văd cu ochi buni relația lor.

Cea mai bună prietenă a lui Reed, Julia (Jennifer Garner), primește cu scepticism decizia acestuia, însă în acel moment se concentreză pe bărbatul care tocmai i-a apărut în cale, Harrison Copeland (Patrick Dempsey) și de care este foarte îndrăgostită.

Julia este învățătoare. Unul dintre elevii săi, Edison (Bryce Robinson), le povestește colegilor despre relația specială pe care o au bunicii lui, care sunt împreună de peste 50 de ani. Aceștia îi dau sfaturi nepoatei lor, adolescenta Grace (Emma Roberts), care decide ca de Valentine’s Day să își piardă virginitatea. Prietena ei, Felicia (Taylor Swift), este și ea îndrăgostită, de sportivul Willy (Taylor Lautner). Un reporter (Jamie Foxx) le ia un interviu de Ziua Îndrăgostiților, deși o consideră o banalitate.

Valentine’s Day
Valentine’s Day
Valentine’s Day
Valentine’s Day
No links available
No downloads available

Ți-a plăcut? Spune-ne părerea ta!

× Doar utilizatorii inregistrati (gratuit!) pot lasa comentarii.
  • Salut, guest

    Filme Asemanatoare

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!